Kunstenaar

Stijn Wybouw

S.W. en het CIAP Pact - CIAP expo van 23.09.17 — 16.12.17

Stijn Wybouw werkt en woont in Brussel. In zijn diverse (en vaak overlappende) visuele en muzikale projecten verkent hij de grenzen tussen kunst en het dagelijks leven, om ze dan ook op onverbloemde wijze te overschrijden. Zijn constante zoektocht naar uiteenlopende en nieuwe prikkels vertaalt zich in muziek (ondermeer als solo-alter ego KRAMP), performances, tekeningen en installaties.

Voor 'S.W. en het CIAP Pact' was Stijn drie maanden lang de sleutelbewaarder en regisseur van de gelijkvloerse verdieping van CIAP. Alle afspraken en verantwoordelijkheden werden neergeschreven in een pact en ondertekend door alle betrokken partijen (Stijn Wybouw, CIAP & PXL-MAD School of Arts). Wekelijks werd door Stijn nieuw werk gepresenteerd, donform het ritme van de academische kalender. De bezoeker kon het pact en de kalender raadplegen, en de artistieke ontwikkelingen van de kunstenaar op de voet volgen in een hiertoe ingerichte ruimte.

Stijn Wybouw (Leuven,1995) studeerde af als master student Vrije Kunsten aan de PXL-MAD School of Arts in Hasselt (2018). Hij werkte aan projecten bij IMAL, Overtoon en Fred & Ferry, en publiceerde muziek bij het Belgische label (K-RAA-K)³.

Residenties 23-24
Bekijk alle kunstenaars
Kamil Bouzoubaa-Grivel
Jorn Plucieniczak
Agnese Cornelio & Massimo Carozzi