Nieuws

Terugblik: Opening Impossible Songs

In het weekend van 25 mei werd Jester's inaugurele tentoonstelling feestelijk geopend.

Terugblik: Opening Impossible Songs

Het was een bijzonder en gedenkwaardig moment voor het Jester team. Na maanden planning en voorbereiding in het nog nagelnieuwe gebouw, was het eindelijk tijd om onze eerste tentoonstelling te presenteren in de kunsthal. 'Impossible Songs' van de Poolse kunstenaar Mikołaj Sobczak was al meteen een ambitieuze en veelgelaagde productie, met een audiovisuele presentatie, zeven beschilderde en bedrukte panelen, en drie ingerichte decors. De installatie werd volledig ter plekke in de ateliers van Jester geproduceerd tijdens de residentie van Mikołaj, met de onschatbare inzet van onze productiemedewerkers.

Net voor de publieke opening op 25 mei ontving Jester onze 10 partners in het Euregio-programma Elements voor de openingsreceptie van dit samenwerkingsproject. De bezoekers werden rondgeleid door curator Valentina en Mikołaj zelf, die elk werk van een uitvoerige en persoonlijke uitleg voorzag. 

De tentoonstelling is gratis te bezoeken door het publiek, elke week van woensdag tot en met zondag en van 13u tot 18u.

LEES HIER HET ARTIKEL OVER 'IMPOSSIBLE SONGS' IN HET BELANG VAN LIMBURG

Hieronder vind je enkele sfeerbeelden van de preview en de openingsdag. De volledige fotoreeks kan je bekijken in ons online fotoalbum.

De tentoonstelling valt nog te bezichtigen tot en met 31 augustus. Wil je graag een geleid bezoek met een groep? Stuur ons een mailtje, en we nemen zeker contact op voor een afspraak.

No items found.